A nő már a padon feküdt, amikor a masszőr visszatért a kézmosásból.

Ahogy közelebb lépett a padhoz, hirtelen betöltötte orrát a nő illata, az a jellegzetes illat, amit semmivel sem lehet összetéveszteni, minden nőnél egyedi, de mindig az agy ugyanazon részét stimulálja és mindig egyetlen dolgot ad hírül.... csábítani akarok.

Egy kis időre megállt, élvezte az ilyen pillanatokat, a nő látszólag közömbösen fekszik, fogalma sincs erről az illatról, ami elárulta és kiszolgáltatottá tette.

A masszőr nyugodt mozdulatokkal tette a dolgát, elővett egy frissen vasalt lepedőt, lassan szétnyitotta, közben gyönyörködött a nő bőrében, hátának szépen tagolt izomzatában. Könnyed mozdulattal letakarta a nő hátát, annak tarkójától a farpofák alsó széléig. Úgy terítette rá a lepedőt, hogy az önmagában is egy finom érintés legyen a nő számára, közben figyelte a nő karját, látta, ahogy a finom kis pihék megemelkednek rajta, ….ezt akarta látni.

Kinyitott egy faragott egyiptomi dobozt, amiben a legkülönbözőbb olajokat tartotta, magába szívta a felszálló illatfelhőt, lassan, mélyen lélegezte be, hagyta, hogy szétáradjon benne ez a színes kavalkád, ami lassan betöltötte az orrát, légutait, tüdejét. Felidézte magában az illatot, ami a nőből áradt, és az agyában örvénylő illatok közül kereste a nőhöz legtökéletesebben illőt.

Eközben kezeit a doboz felett tartotta, lassan rátalált az első alkotóelemre, majd sorban a többire, vanília, citrus, kardamom. Kis üvegtálat vett elő, mindhárom eszenciából cseppentett néhányat az edénybe. Ekkor a nő felemelte a fejét... minek van ilyen isteni illata? Néhány csepp olaj, ami segít ellazulni, mondta a masszőr, olyan hangon, mintha az egésznek nem lenne semmi jelentősége. A nő lassan visszafektette a fejét. Hangtalanul odalépett a nő mellé és lassú mozdulatokkal kevergetni kezdte ujjai hegyével az olajat. Az illatok ekkor életre keltek, lassan az edény fölé emelkedtek, azután megtalálták hivatásuk tárgyát, elindultak a nő felé, először a tarkóját borították el, aztán feljebb lopóztak a halántékán, majd lassan le az orrcimpák széléhez, amikor eljött a belégzés pillanata, hirtelen, mint valami örvénylő energiacsóva árasztották el a nő teljes belső világát, összekapcsolva a nő érzékeit az olajos tálkával és azon keresztül a masszőr agyában kavargó érzékiséggel.

Ekkor a masszőr a pad másik végéhez lépett, kezeit finoman bedörzsölte az olajjal, azután egy nyugodt mozdulattal ráhelyezte őket a nő két bokájára és várt, pár pillanat múlva a bokák ellazultak, ekkor kezeit egy lágy simítással átcsúsztatta a nő talpára és elindultak azok a mozdulatok, amiket a nő akkor, már annyira várt tőle.

 

Címkék: érintés

A bejegyzés trackback címe:

https://kezek.blog.hu/api/trackback/id/tr871201362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargajuli 2009.06.22. 20:15:41

Behalok:)
Lehet elkéne járnom maszíroztatni :)Olvastam az előzőt is, nem vagy egyszerű eset :)
süti beállítások módosítása